Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز مطالعات تخصصی امام حسن(ع) در شهر نجف اشرف یکی از موسسه های مهم آستان مقدس امام حسین(ع) است که بر گسترش اندیشه امام حسن مجتبی(ع) و اهل بیت(ع) تکیه دارد.

خبرگزاری شبستان، جهان اسلام: مرکز مطالعات تخصصی امام حسن(ع) در شهر نجف اشرف یکی از موسسه های مهم آستان مقدس امام حسین(ع) است که هدف آن گسترش تفکر و اندیشه اهل بیت(ع) و نشر علوم آنها در چارچوب احقاق حق سید الشهداء امام حسین(ع) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسی که برای ماندگاری و حفظ  دین خدا و جدش حضرت محمد مصطفی(ع) جان خود و عزیزانش را فدا کرد.

 

مرکز مطالعات تخصصی امام حسن(ع) به گسترش اندیشه امام حسن مجتبی(ع) نیز توجه دارد، به همین دلیل همگام با حرکت فرهنگی و علمی حاصل از علوم و دانش اهل بیت(ع) در مجهز کردن کتابخانه اسلامی با نشریه های سمعی و بصری و دیداری سهیم است.

 

این مرکز با تکیه بر اندیشه امام حسن(ع) تاسیس شد. در کتابخانه این مرکز 553 کتاب به زبان های عربی، فارسی، اردو، انگلیسی و اسپانیایی وجود دارد. این مرکز در پنج بخش تخصصی فعالیت می کند.

 

بخش اول: بخش تحقیق میراث حسنی است. این بخش به تحقیق و مطالعه میراث نسخه های خطی مربوط به امام حسن مجتبی(ع) توجه دارد. همچنین در امر نظارت و جمع آوری نسخه های خطی حسنی و و تحقیقات فعالیت می کند.

 

بخش دوم: بخش تحقیق و مطالعات حسنی است. این بخش به پژوهش ها، تحقیقات و مطالعات حسنی توجه دارد و نویسندگان با مطالعات علمی دقیق و تحقیقات بررسی شده کمک می کنند تا این مرکز به هدف غایی خود در این زمینه دست پیدا کند.

 

بخش سوم: بخش مجلات تخصصی است. این بخش به انتشار و چاپ فصلنامه علمی و موضوعی به منظور انتشار تحقیقات و پژوهش های تخصصی درباره امام حسن(ع) توجه دارد. علاوه براین ماهنامه مربوط به امور کودکان نیز منتشر می کند.

 

بخش چهارم: بخش رسانه حسنی است. این بخش به جمع آوری همه امکانات صوتی، تصویری و طرح ها توجه دارد، همچنین در پایگاه این مرکز و صفحه های ارتباط اجتماعی و شبکه های ماهواره ای و رادیویی اطلاعات فرهنگی و علمی درباره اندیشه امام حسن(ع) و اهل بیت(ع) و متون حدیثی منتشر می شود.

 

بخش پنجم: بخش شعائر حسنی است. این بخش به برپایی و احیای مناسک و شعائر امام حسن(ع) در میلاد مبارکش و شهادت دردناکش و سایر مناسبت های مربوط به کریم اهل بیت(ع) توجه دارد.

 

پایان پیام/44

منبع: شبستان

کلیدواژه: امام حسن ع نجف اشرف مرکز مطالعات اهل بیت ع اندیشه امام حسن اهل بیت ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۸۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز

به گزارش خبرنگار مهر، وجیهه محمدی فلاح صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران از برقراری ۴۶ هزار و ۴۴۰ تماس با مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی استان البرز خبر داد و بیان کرد: ۲۱ درصد تماس‌ها مرتبط با خدمات اورژانس اجتماعی و حدود ۷۹ درصد برای پیگیری مسائل غیرمرتبط از جمله درخواست راهنمایی و ارجاع به مراکز درمانی، مسائل بهداشتی، خدمات مشاوره‌ای بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین فراوانی تماس‌ها به ترتیب مربوط به اختلافات حاد خانوادگی، کودک آزاری، همسر آزاری، افکار خودکشی، سالمند آزاری، اقدام به خودکشی و فرار از منزل بوده است، گفت: بهزیستی البرز با دارا بودن ۶ مرکز اورژانس اجتماعی در محمدشهر، کمالشهر، مرکز کرج، فردیس، نظرآباد و ساوجبلاغ به افراد در معرض آسیب، آسیب دیده اجتماعی و کسانی که به هر دلیلی در شرایط بحرانی به سر می‌برند خدمات تخصصی ارائه می‌دهد.

به گفته مدیرکل بهزیستی استان البرز، فعالیت‌های سازمان بهزیستی به‌ویژه در زمینه آسیب‌های اجتماعی مردم محور است و افراد می‌توانند از طریق تماس با شماره تلفن ۱۲۳ یا مراجعه حضوری به پایگاه‌های اورژانس اجتماعی در شهرستان‌ها از خدمات اورژانس اجتماعی بهره‌مند شوند. وظیفه ذاتی مراکز ۱۲۳ (مرکز فوریت‌های اجتماعی) ارائه انواع خدمات روانشناسی، مددکاری، درمانی و حقوقی به جامعه هدف است.

محمدی فلاح افزود: نحوه پذیرش مددجویان به دو صورت خود معرف و ارجاعی و ارجاعات به دو شیوه درون سازمانی (توسط خط اورژانس اجتماعی ۱۲۳، خدمات سیار اورژانس اجتماعی و سایر مراکز وابسته به سازمان بهزیستی در حوزه‌های گوناگون) و برون سازمانی (از طریق مراجع قضائی، مراجع انتظامی و سایر سازمان‌ها و نهادها) است و جامعه هدف پس از پذیرش از خدمات تخصصی مورد نیاز بهره مند خواهند شد.

کد خبر 6094920

دیگر خبرها

  • طرح توسعه راه زمینی به جزیره کیش
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • مرکز مطالعات عراق با ۱۰۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می آید
  • بهره برداری از مرکز نیکوکاری امام رئوف (ع) شهر سین برخوار
  • افزایش هزینه‌های درمان در مراکز ناباروی
  • بازدید مستمر از مراکز خدمات دامپزشکی شهرستان گناباد
  • رسانه‌ها پای کار بیست‌ویکمین همایش پیرغلامان حسینی باشند
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • اعلام قطع روابط با اسرائیل از سوی کلمبیا