Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@11:13:06 GMT

حسن حسنی تلافی‌ را آغاز کرد / منتظر نتیجه تلافی می‌مانیم

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۱۸۷۴۲

حسن حسنی تلافی‌ را آغاز کرد / منتظر نتیجه تلافی می‌مانیم

ایسنا/قم فیلم کوتاه و داستانی «تلافی» با موضوع اعتیاد و تبعات آن به کارگردانی حسن حسنی، ساخته می‌شود.

به گزارش ایسنا، گرچه این روزها اخبار مربوط به کرونا، تیتر اول تمامی رسانه‌هاست و حجم انبوهی از اخباررا به خود اختصاص داده، اما هستند کسانی که به دنبال ساختن واکسنی هستند برای ویروس منحوس و خانمان‌سوز اعتیاد که شیوع آن از کرونا هم بیشتر بوده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدون شک در زمینه معضلات اجتماعی همچون اعتیاد، بهترین واکسن، کار فرهنگی و آموزش است.حسن حسنی نام کارگردان جوانی است که در اولین اثر سینمایی خود، به معضل اعتیاد و مواد مخدر پرداخته است که در ذیل خلاصه مصاحبه ما با او آمده است.

حسنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا در خصوص خلاصه داستان فیلم کوتاه «تلافی» گفت: ماجرا از این قرار است که دختری برای تهیه مواد مخدر به شخصی موادفروش(ساقی) مراجعه می‌کند و از قضا مواد مخدر را برای خواهر آن شخص موادفروش می خواهد و داستان همان ضرب المثل معروف است که «خود کرده را تدبیر نیست» و «از هردستی بدهی از همان دست پس می گیری».

وی در خصوص وجه تمایز کارش اظهار کرد: فرق «تلافی» با کارهای قبلی‌ام این بود که از یک عده جوان خوش ذوق و کاربلد که تقریبا در کارشان حرفه‌ای بودند و بخشی از آن‌ها نیز کار اولی بودند، استفاده کردم.

وی همچنین در خصوص ضبط و پیش تولید کار اضافه کرد: این اثر پانزده دقیقه‌ای، سه روز پیش تولید و سه روز ضبط داشت و سعی من بر این است که برای شرکت درجشنواره‌های خارجی از آن استفاده کنم و این کار صرفا جهت تجربه کارگردانی خودم بود.

کارگردان فیلم «تلافی» با بیان اینکه این کار با همراهی گروه صورت گرفت و سختی کاررا بر من آسان کرد، تصریح کرد: من تجربه‌های مختلفی مثل مدیریت تولید، بازیگری، دستیاری کارگردان و مجری طرح‌را در کارنامه هنری‌ام دارم، اما باید به اقرار بگویم که این بار تصمیم گرفتم به صورت مستقل یک کاری را تولید کنم.

وی افزود: سعی کردم خودم‌را در چالش بیندازم که البته تلاش سینا قربانی به عنوان دستیار کارگردان و تصویربردار هم بی‌تاثیر نبود که جا دارد از ایشان تشکر کنم.

حسنی با توجه به حساسیت تحقیقات پیرامون مساله مواد مخدر بیان کرد: با توجه به اینکه در خانواده نظامی بزرگ شدم، کاملا به شرایط و مشکلات اعتیاد واقف بودم و داستان‌ها و پرونده‌های این قبیل موضوعات را می خواندم.

وی در خصوص اهمیت و نقش کارگردانی تاکید کرد: کارگردانی باید پشتش فکر و ایده باشد و در این کار چون نویسنده، تهیه کننده و کارگردان خودم هستم، هر مشکلی که در کار به وجود بیاید باید خودم حل کنم و چون در همین زمینه تحصیل می کنم، امیدوارم که موفق باشم.

حسنی با بیان قصه نجات یکی از بازیگران این اثر که توانسته بود خودرا در زندگی واقعی‌اش از دام اعتیاد نجات دهد، گفت: مهدی صالح‌پور کسی است که 8 ماه پیش خودرا از دام اعتیاد نجات دهد. وی درجهت نزدیک کردن بیان حس یک معتاد به واقعیت، کمک‌های بسیاری کرد و در جشنواره میثاق ارتش نیز، تقدیر شد که جا دارد از ایشان به خاطر همکاری صمیمانه‌ای که در تولید اثر داشت، تشکر کنم.

وی با انتقاد از اینکه در قم کمتر به این اثر اکشن پرداخته شده‌است، به ذکر نام بازیگران این اثر پرداخت و گفت: به غیر از خودم، نادیا کیمیاپور، جواد سپهری، مهدی صالح پور، زهره خانی، نگار گلچین، محمدرضا عموئی و محمد خازنی بازیگران فیلم «تلافی» هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری منطقه قم مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۸۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پیش‌تولید سریال «مستوره اردلان» در کردستان

علی مرادی امروز در جلسه قرارگاه رسانه و فضای مجازی کردستان که با موضوع روز دختر در سالن جلسات صداوسیمای کردستان برگزار شد، گفت: سریال سریال ماه‌شرف خانم ملقب به مستوره اردلا  در ۳۰ قسمت ۴۰ دقیقه‌ای تولید می‌شود.

مدیرکل صداوسیمای مرکز کردستان اضافه کرد: عدم تعیین‌تکلیف شهرک سینمایی سنه‌دژ موجب تاخیر در تولید این سریال شده است که هفته آینده با پیگیری استاندار کردستان تعیین‌تکلیف خواهد شد.

وی گفت: شهیده ناهید فاتحی‌کرجو، فاطمه اسدی، فرشته باخویشی نمونه‌هایی از زن مسلمان کرد قهرمان هستند که نباید از معرفی آنها غفلت کرد.

 مرادی خاطرنشان کرد: ۵۸ شبکه ماهواره‌ای کردزبان جامعه ما را تهدید می‌کنند که الگوسازی و توجه به ظرفیت‌هایی الگویی کردستان به نوعی بازدارندگی خواهد داشت.

ماه‌شرف خانم در سال ۱۲۲۶ قمری (برابر با ۱۱۸۴ خورشیدی و ۱۸۰۵ میلادی)، زمان حکومت امان‌الله خان والی اردلان در خانوادهٔ اهل فرهنگ قادری در سنندج به دنیا آمد و به تحصیل و تربیتش همت گماشتند و بر خلاف سنت دیرین و جاری زمان، او را هم‌سطح با مردان به آموختن علوم متداول زمان تشویق و ترغیب نمودند. 

دیری نگذشت که این ماه‌شرف در ردیف ادیبات و سخن‌سنجان قرار گرفت.

مستوره با ذوق و قریحهٔ شعریش توانست با سرودن قصائد نغز و غزلیات آبدار با شاعران نامدار زمان خود مقابله کند و در تاریخ‌نویسی پابه‌پای مورخین جلوه نماید. میرزا علی‌اکبر منشی دیوان غزلیات مستوره کردستانی را بیست‌هزار بیت دانسته‌ است. 

ماه‌شرف خانم به عنوان اولین زن تاریخ‌نگار زن جهان اسلام مطرح است. دیوان اشعار، تاریخ اردلان و عقاید مستوره از جمله تالیفات این بانوی کردستانی است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • اولین موزیک‌ ویدئوی رسمی با هوش مصنوعی ساخته شد
  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • جمع آوری 276 معتاد متجاهردر استان
  • افغانستان| با عمل به قرآن ملت سرافراز باقی می‌مانیم
  • آغاز تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی
  • پتروشیمی خراسان واحد نمونه ملی شد
  • زنجیره تولید دارو در البرز باید توسعه یابد
  • امیدها در شهر خسته زنده شد؛ هواداران نساجی: در لیگ برتر می مانیم! / فیلم
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • آغاز پیش‌تولید سریال «مستوره اردلان» در کردستان